Nova vest
Fudbal 2

29.8.2024.

10:07

Knutsen: "Moramo da budemo spremni za ovakvu atmosferu"

Trener Bodea Kjetil Knutsen nije bio toliko razočaran posle eliminiacije u plej-ofu Lige šampiona od Crvene zvezde.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Norveški klub je posle pobede na svom terenu poražen od crveno-belih na "Marakani" sa 2:0.

"Osećam se dobro. Pre svega, mislim da smo bili pod velikim pritiskom da ostvarimo rezultat, često su nam oduzimali loptu. Nadao sam se da ćemo biti u boljem izdanju. Atmosfera je bila fantastična, ovako treba da izgleda raspoloženje na jednoj utakmici. Ako želimo da učestvujemo u ovakvom takmičenju, moramo da budemo spremni da podnesemo ovakvu atmosferu. Mislim da treba malo da se opustimo, rezimiramo utakmicu onakvom kakva je. Da ne koristimo izgovore, atmosfera, publika, vremenski uslovi, već da rezimiramo ono što se dešavalo na terenu“, rekao je Kjetil Knutsen.

Kako stvari stoje Bode je svoje šanse propustio u prvom meču, gde je bio bolji od Crvene zvezde.

"To je tačno. Uvek je prednost u Evropi kada igrate kod kuće. Imali smo dobro izdanje, trebalo je da imamo veću prednost. Ipak, trebalo je da budemo konkuretniji u drugoj utakmic, ali morali smo da odigramo dobro. Moramo da imamo više od jedne dobre utakmice, ako želimo da igramo u Ligi šampiona“.

Norvežanima je tako ostalo učešće u Ligi Evrope.

"Dolaze nove utakmice, život ide dalje. Imamo mnogo mečeva za borbu, veoma smo motivisani i želimo da nastavimo dobru sezonu. Svi ćemo doći na prvenstvenu utakmicu u nedelju. Veoma sam ponosan što ćemo učestovati u novom formatu Lige Evrope, imaćemo više evropskih utakmica i to će biti prilaka da se razvijemo“.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu