Nova vest
Fudbal 7

28.8.2024.

23:35

Spajić: "Trkao se Fića protiv Ferarija"

Kapiten Crvene zvezde bio je srećan posle velikog uspeha i plasmana u Ligu šampiona posle pobede nad ekipom Bodea od 2:0 na svom terenu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Spajić je izrastao u jednog od junaka meča, pošto je postigao drugi gol na meču, koji je na kraju i odveo Crvenu zvezdu u Ligu šampiona. 

Kapiten crveno-belih je posle gola otrčao do severne tribine. 

"Neću da želim više ništa, hoću samo da uživam, ne bih isticao nijednog pojedinca, ovo je timska pobeda, mi smo se dogovorili. Bili smo osporavani, mnogo stranaca, neuigrani, trkala se fića protiv ferarija, razna neka omalovažavanja, osporavanja. Već sam tamo govorio da Zvezda nije bila na svom maksimumu, pokazali smo da nam je mesto među najboljima, jer igrati ovakav jedan ritam protiv ovakve ekipe, jer od kad znam za sebe se osporava ritam igre, nespremnost igrača u Srbiji. Mislim da smo ih nadtrčali, pregazili. Naravno tu nije kraj, posvećujem ovu pobedu iskrenim Zvezdašima. Naravno da smo pali fizički, hvala im od srca što su nas digli. sada treba da sačekamo novi format Lige šampiona, tamo gde Zvezda pripada", rekao je Spajić

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu