Nova vest
Fudbal 0

21.8.2024.

22:09

Lazetić pred TSC: "Biće teško i puno emocija"

Trener Makabija iz Tel Aviva Žarko Lazetić je izneo utiske pred duel sa TSC-om.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Makabi dočekuje TSC u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu Evrope. Utakmica je na programu u četvrtak od 20 časova.

Lazetić se sastaje sa doskorašnjim timomn, gde je ostvario najveći uspeh.

"Biće to teška, emocionalna utakmica, posebno za mene, i veoma značajna za obe ekipe. Da su me ranije pitali protiv kog tima ne bih želeo da igram rekao bih da je to TSC. Pripremamo se dobro, polako napredujemo i siguran sam da su pred nama dve interesantne utakmice. Klub (TSC), ljudi koji rade u njemu su veliki deo mog života, predstavljaju najvažnije poglavlje u mojoj trenerskoj karijeri do sada i to se neće promeniti pre kao ni posle ove utakmice, ali je priprema duela bila zanimljiva da vidim koliko dobro poznajem igrače TSC-a iz drugog ugla", rekao je Lazetić.

Na njegovo mesto je stigao Dean Klafurić, koji je doneo promene.

"Malo su promenili način igre. Znam koliko dobri mogu da budu, bio sam deo uspeha ove ekipe, ali sada ih gledamo iz drugog ugla. Imaju dobar tim, veoma dobre igrače, iskusnog trenera, siguran sam da će sutra dati sve od sebe, biće nam izazov da se pripremimo i da kontrolišemo utakmicu."

Lazetić je zadovoljan napretkom svog tima.

"Vidim napredak ekipe, svakog dana sa novim igračima. Nažalost, nećemo igrati na našem stadionu, sa našim navijačima. Čast je i sjajan osećaj igrati na Blumfildu, to nam daje veliku motivaciju, ali sada moramo to da ostavimo po strani i koncentrišemo se na sutrašnju utakmicu. Sutra je prvo poluvreme, biće uzbudljivo, ekipa napreduje i mnogo toga će zavisiti od nas ako budemo dominirali u igri, posebno sa loptom. Treniramo svaki dan da budemo dobri sa loptom, da se dobro krećemo i šta da radimo kada izgubimo loptu. To je najvažnije u ovakvim utakmicama", zaključio je trener Makabija.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu