Nova vest
Fudbal 3

21.8.2024.

8:52

Trener Bodea posle pobede nad Zvezdom: "Razočaran sam"

Trener norveškog Bodo/Glimta Ćetil Knutsen izjavio je posle pobede nad Crvenom zvezdom (2:1) da nije srećan zbog krajnjeg ishoda, kao ni primljenim golom u poslednjoj četvrtini susreta.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Mats Torbergsen

Prvak Norveške je u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona vodio sa 2:0, ali je Ognjen Mimović prepolovio zaostatak Zvezde i potpuno "otvorio" revanš sledeće srede u Beogradu.

"Razočaran sam, jer smo mnogo govorili o prekidima. Analizirali smo njihov prekid i razočaran sam što smo primili gol na takav način. Imali smo odličan momenat u drugom poluvremenu, postigli dva brza gola i imali nekoliko šansi za treći. Igramo protiv ekipe koja ima dosta iskustva, nije lako. U poslednjih 15 minuta smo izgubili koncentraciju", rekao je Knutsen.

Šta se to desilo sa Bodeom u poslednjih 15 minuta?

"Protivnik nas je pritisnuo. Imali smo jednog ekstra igrača vrlo blizu. Mnogo više su oni napadali po krilima, čak su se i napadači izvlačili na krila. I mi smo mnogo gubili lopte".

Sledi revanš u Beogradu, na izvesno punom stadionu "Rajko Mitić".

"Čuli smo mnogo dobrih stvari o atmosferi na stadionu, ali ovo je sve otvoreno. Nadam se da ćemo mnogo toga naučiti iz ove utakmice i mislim da smo spremni za dobru borbu naredne nedelje", podvukao je Knutsen.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu