Nova vest
Fudbal 4

20.8.2024.

23:08

Ivanić: "Očekujem da prođemo dalje"

Vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić sa optimizmom čeka revanš protiv Bodo/Glimta u Beogradu, uprkos porazu u prvom meču u Norveškoj.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Posle prvih 90 minuta dvomeča za plasman u Ligu šampiona, norveški prvak ima prednost od 2:1.

"Jedna od najtežih svakako. Veliki je ulog. Oni su dobar tim, očekivali smo da će biti teška utakmica, po teškom terenu. Nismo zadovoljni što smo izgubili, ali pošto smo gubili 2:0 imamo nadu jer smo dali taj gol. Igraćemo sada na našem stadionu i očekujemo da prođemo dalje, jer verujem da smo bolja ekipa i to moramo da pokažemo u revanšu", rekao je Ivanić za TV "Arenasport".

Da li je bio problem kontrolisati loptu na veštačkoj travi u Norveškoj?

"Nije bio problem kontrolisati loptu. Oni su navikli da igraju na ovoj podlozi, to je njihov teren. Nije bilo veliko iznenađenje za nas, ali to njima više odgovara. Juče smo trenirali na tom terenu, pa ne mogu da kažem da se nismo pripremili. Povukli smo se u prvom poluvremenu, čekali smo našu priliku iz kontranapada. Dosta smo patili, trčali, bila je to neka naša priprema za drugo poluvreme. Nismo dobro otvorili, ali smo pokazali karakter, dali gol i vratili se u život. Odmorićemo se za revanš i daćemo sve od sebe. Očekujemo pun stadion, vetar u leđa, podršku i verujem da ćemo se odužiti navijačima kao što smo to činili prethodnih godina", podvukao je Ivanić.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu