Nova vest
Fudbal 60

16.8.2024.

13:17

Partizanova crna realnost – ovo je društvo u kojem se nalazi

Fudbalski klup Partizan našao se u društvu kom ne bi trebalo da pripada, posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Švajcarski Lugano je uspeo posle produžetka da izbori remi u revanšu u Tunu (2:2) i prođe dalje na megdan Bešiktašu nakon što su u prvom meču u Beogradu slavili minimalnim rezultatom.

Posle ispadanja u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od kijevskog Dinama, to je drugo uzastopna eliminacija crno-belih koji će morati sa Gentom da se bore za grupnu fazu Lige konferencija.

Njihovu sudbinu je proživelo još šest ekipa.

Celje (Slovenija), Panevežis (Litvanija), Klaksvik (Farska ostrva), Nju Sejnts (Vels), Linkoln (Gibraltar) i Santa Koloma (Andora) su svi počeli svoj evropski put u drugom kolu kvalifikacija za najelitnije UEFA takmičenje, a od te polazišne tačke su zaređali dva neuspeha u isto toliko evropskih dvomeča.

Najinteresantniji nama je svakako bio Klaksvik koji je slavio protiv Borca u prvom meču (2:1), ali je u revanšu ipak eliminisan nakon što je domaćin u Banjaluci dao gol više posle produžetaka (3:1).

Podeli:

Komentari 60

Podeli:

Tenis

Nadal će igrati?

David Ferer, kapiten Dejvis kup reprezentacije Španije, izjavio je da postoji šansa da se Rafael Nadal pridruži timu u novembru na završnom turniru tog takmičenja u Malagi.

B92.sport

16:26

35 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu