Nova vest
Fudbal 75

16.8.2024.

8:12

Stanojević: "Koga on interesuje?"

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo nakon što je njegov tim završio put ka grupnoj fazi Lige Evrope u trećem kolu kvalifikacija.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Bolji od crno-belih je bio švajcarski Lugano, koji je posle minimalne pobede u Beogradu uspeo posle produžetaka u Tunu da izvuče remi i prolaz dalje.

"Teško je... Imate vođstvo, igrača više, dominirate, a onako primite gol, kao da smo deca. Imamo ofanzivnu postavku, dva špica, dva krila, moramo da damo gol, moramo bar da ugrozimo gol, a mi nismo u napadu pokazali karakter. Nemamo taj karakter da završimo utakmicu na ovom nivou. Sami smo krivi! Da bar ne dođemo do penala... Ali, to su naše stvari koje moramo da rešavamo", rekao je Stanojević.

Individualni kvalitet je tu, a tim?

"Šta znači individualac koji ne uđe u šansu i ne ugrozi rivala, koga on interesuje? On treba da rešava ovakve mečeve, koji vas vode u Evropu. Kao tim smo se trudili, dali maksimum, prvi deo bili organizovani... U nastavku uz ofanzivnu postavku nismo stvarali šanse, nismo bili opasni, a imali smo igrača više. To me brine, to je naš problem", zaključio je Stanojević.

Njegov tim se sada okreće ka kvalifikacijama za Ligu konferencija gde protivnik takođe neće biti lak.

Reč je o belgijskom Gentu.

Podeli:

Komentari 75

Podeli:

Tenis

Nadal će igrati?

David Ferer, kapiten Dejvis kup reprezentacije Španije, izjavio je da postoji šansa da se Rafael Nadal pridruži timu u novembru na završnom turniru tog takmičenja u Malagi.

B92.sport

16:26

24 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu