Nova vest
Fudbal 0

14.8.2024.

18:25

Bandović pred Maribor: "Ne želim da ostanem u nekom klubu jer sam sa nekim dobar"

Trener Vojvodine Božidar Banković je izneo očekivanja pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Vojvodina je izgubila u prvom meču od Maribora rezultatom 2:1, a Bandović je svestan koliko ovaj revanš znači njegovoj ekipi.


"Značajna utakmica za nas. U prvom meču bili smo dobri u nekim segmentima, u pojedinim situacijama videli smo neke odluke koje su pod znakom pitanja. Moramo da budemo više koncentrisani i da ja kao trener mogu da uradim da pomognem igrače da pobedimo. Verujem u ove igrače i svoje saradnike, u to nema sumnje. Iako su rezultati izostali, igrali smo dobro", objasnio je Bandović.

Takođe, istakao je da su za sedam meseci uradili mnogo i da je ovo za njih veliki izazov.

"Mi smo za sedam meseci uradili mnogo toga dobrog i to govorim zbog igrača, a ne zbog sebe. Ja ne želim da ostanem u nekom klubu, jer sam sa nekim dobar, već na osnovu svog rada, svoje ekipe i načina igre. Što se tiče vere i nade da prođemo u sledeći krug, mislim da su ovi momci našom energijom i igrom dali i navijačima veru da možemo da uradimo više. To je veliki izazov. Od januara igrači koji su došli, svi su pomogli i svi će da pomognu", poručio je trener Vojvodine.

Podsetimo, revanš duel je na programu sutra od 20 časova u Bačkoj Topoli.
 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Tenis

Nadal će igrati?

David Ferer, kapiten Dejvis kup reprezentacije Španije, izjavio je da postoji šansa da se Rafael Nadal pridruži timu u novembru na završnom turniru tog takmičenja u Malagi.

B92.sport

16:26

28 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu