Nova vest
Fudbal 14

7.8.2024.

22:41

Bodo Glimt bliži Crvenoj zvezdi – poraz Jajgelonije kod kuće VIDEO

Fudbaleri Bodo Glimta su savladali Jagjeloniju sa 1:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Norvežani su posle ove pobede u gostima bliži duelu sa Crvenom zvezdom u plej-ofu elitnog takmičenja.

Bodo Glimt je bio bolji tokom čitavog duela, ali je samo jednom uspeo da savlada golmana poljske ekipe i tako sa golom prednosti ulazi u revanš, koji je za nedelju dana u Norveškoj.

Posle prvog poluvremena gde su obe ekipe uputile po dva udarca u okvir gola, nije došlo do promene rezultata, ipak Norvežani su uspeli da dođu do pogotka u drugom i pobede.

Lineups provided by Sofascore

Igrao se 58. minut kada je Jens Hauge uputio udarac ka golu Slavomira Abramoviča, a na putu se isprečio Adiran Diegues i postigao autogol – 0:1.

Mogli su da udvostruče vođstvo fudbaleri Bodo Glimta, ali je pogodak Brede Moa poništen zbog prethodnog prekršaja, reagovao je VAR.

Do kraja nije bilo ozbiljnijih šansi, pogtovo za Jajgeloniju, koja nije uputila direktan udarac u okvir gola, a rezultat je ostao ne promenjen – 0:1.

Fudbaleri Slovana iz Bratisalve su savladali kiparski APOEL sa 2:0, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Slovan je do prednosti došao u 74. minutu kada je autogol postigao srpski fudbaler Radoslav Petrović, a udvostručio vođstvo u drugom minutu nadoknade, strelac je bio Robert Mak.

Pobednik ovog duela će u poslednjem kolu kvalifikacija odigrati sa bolji iz dvomeča između Midtjilend – Ferencvaroš (2:0).

Podeli:

Komentari 14

Podeli:

Odbojka

Savez potvrdio: Kolaković i Gvideti odlaze!

Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije održalo je sastanak, kojim je predsedavao Đula Mešter, predsednik OSS. Na sastanku je razgovarano o rezultatima i učinku seniorskih reprezentacija Srbije.

OSSRB

10:30

14 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu