Nova vest
Fudbal 0

1.8.2024.

22:35

Farioli: "Znali smo da će da bude teško"

Trener Ajaksa Frančesko Farioli je izneo utiske posle pobede nad Vojvodinom i plasmana u treću rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Ajaks je savladao Vojvodinu 3:1 u Bačkoj Topoli, dok je u Amsterdamu bilo 1:0. Sa ukupno 4:1, plasirao se u treću rundu kvalifikacija drugog po rangu kontinentalnog takmičenja.

"Znali smo da će da bude teško, dosta igrača ima kvalitet. Imali smo veliki broj šansi. Moramo da budemo srećni, pozitivan rezultat uvek daje motivaciju. Igramo protiv Panatinaikosa u nastavku takmičenja, moramo da se odborimo".

Mnogo bolje drugo poluvreme.

"Imali smo dosta šansi u prvom poluvremenu, ali je falila završnica. Ipak, u drugom poluvremenu smo pogađali”.

Govorio je o Bertrandu Traoreu, koji je ušao sa klupe postigao pogodak.

"Bertrand more da nam da dosta rešenja u napadu, kao krilo i napadač, ali zna da igra u kaznenom prostoru. Postigao je bitan pogodak", rekao je Farioli.

O Panatinaikosu.

"Odličan je tim, imam iskustva sa nekim igračima. Veliki je klub, igraćemo pred odličnim navijačima i dobrom atmosferom. Odlično su odradili prelazni rok, promenili su trenera. Moramo da odmorimo i pa ćemo da razmišljamo o sledećem izazovu", zaključio je Farioli.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu