Nova vest
Fudbal 0

31.7.2024.

17:00

Radnički gost Mornara u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Konferencija

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca igraće u Podgorici protiv Mornara iz Bara u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Izvor: Tanjug

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Utakmica će biti odigrana od 20.45 časova na stadionu DG arena u Podgorici.

Fudbaleri Radničkog su prošle nedelje u prvom meču drugog kola kvalifikacija za LK u Leskovcu savladali Mornar rezultatom 1:0.

"Ponovo ćemo igrati na pobedu. Jednostavno, mi ne znamo drugačije. Naš stil je uvek bio igra na gol više i od toga nećemo odstupiti. Mornar je u prvoj utakmici pokazao da je jako dobra ekipa, pogotovo u defanzivnom bloku i tranziciji posle izgubljene lopte. Imali su i dve dobre situacije da nas kazne za naše promašaje. Prešli smo pola puta i nadam se da ćemo napraviti taj odlučujući korak ka prolasku u treće kolo kvalifikacija", izjavio je trener Radničkog Feđa Dudić uoči meča sa Mornarom.

Bolji iz duela između Radničkog i Mornara igraće u trećem kolu kvalifikacija za LK sa pobednikom meča između kiparskog AEK-a iz Larnake i mađarskog Pakšija.

Mađarski klub je u prvoj utakmici na svom terenu pobedio 3:0, a revanš duel je na programu u četvrtak od 18 sati u Larnaki.
 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

3 h

Novo Sport Video Menu