Nova vest
Fudbal 1

25.7.2024.

21:42

Bahar se izblamirao, Popović sa "pokerom" u mreži – Ohi razbio tim sa tzv. Kosova

Čak 26 utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija je završeno, a ovo su najzanimljiviji rezultati.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Veliko razočarenje su svojim navijačima priredili fudbaleri Makabija iz Haife koje je gostujući Sabah savladao ubedljivo sa 3:0.

Ukoliko vam je odnekud poznata ekipa iz Bakua, to je ona ista koja je prošle godine pobedila Partizan rezultatom 2:0 kod kuće, ali su crno-beli uspeli u revanšu da nadoknade zaostatak i prođu dalje na penale.

Sabah je sva tri gola protiv tima Baraka Bahara "spakovao" u poslednjih 30 minuta. Najpre Safranko u 61. minutu, Sekidika potom u 78. i za kraj Alijev 10 minuta kasnije.

Sjajnoj večeri timova iz Azerbejdžana doprinela je i Zira koja je kod kuće bila ubedljiva protiv Dunajske Strede. Čak četiri puta (4:0) je loptu iz svoje mreže morao da vadi srpski golman Aleksandar Popović.

Od naših predstavnika daleko bolje veče je imao Srđan Hrstić kojem je svega sedam minuta trebalo po ulasku da postigne šesti i poslednji gol Hakena u pobedi nad Dudelanžom (6:2).

Ubedljiv je bio i Bašakšehir protiv La Fjorite iz San Marina (6:1), kao i Brondbi protiv Ljapija sa tzv. Kosova (6:0). Među strelcima se našao i Ohi, bivši fudbaler Crvene zvezde.

Jermenski Noah deklasirao je Silemu sa Malte rezultatom 7:0.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu