Nova vest
Fudbal 22

24.7.2024.

10:10

Bivši as Partizana okrivio strance za debakl: "Bodu mi oči"

Nenad Mirosavljević, nekadašnji napadač Partizana, osvrnuo se na činjenicu da je u startnoj postavi tog tima protiv kijevskog Dinama bilo čak osam stranaca.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/ Starsport

Za crno-bele su meč od prvog minuta počeli De Medina (Belgija), Arijaga (Honduras), Zahid (Norveška), Severina (Holandija), Goh (Južna Koreja), Kalulu (DR Kongo) i Saldanja (Brazil) koji nisu uspeli da spreče debakl u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona (6:2).

Samo su Aleksandar Jovanović, Svetozar Marković i Nikola Antić bili predstavnici srpskih fudbalera tima iz Humske, što se nije svidelo Mirosavljeviću.

"Meni bode oči, iskreno, ekipa koja u postavi ima toliko stranaca. Danas su u prvoj postavi bila samo tri domaća igrača. A kada se pogleda, Dinamo je bio toliko dominantniji, brži, jači. Ti strani igrači koji se dovode moraju da budu konkurentni, da pariraju ekipama sa kojima se igra u Evropi. Nije merilo Srbija. Da kažemo da su ovde i dominantniji, ali u Evropi...", rekao je Mirosavljević i dodao:

 "Mi imamo igrače, sigurno, koji mogu da odgovore takvim zadacima u Srbiji. Kada se dovode stranci, oni moraju da prave razliku."

Mirosavljević je za crno-bele odigrao 15 utakmica i postigao dva gola, a tokom karijere je igrao i za Kadis, APOEL, Čukarički, Napredak, Smederevo i druge klubove.

Podeli:

Komentari 22

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu