Nova vest
Fudbal 24

23.7.2024.

22:24

Stanojević: "Razočaravajuće – daleko smo od Lige šampiona"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za medije posle debakla protiv kijevskog Dinama (6:2).

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Starsport

Bio je to prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Razočaravajući rezultat. Primili smo golove lako. Ovo je bila druga brzina igrača Dinama. Pokazali su koliko su ispred nas. Nama ostaje da probamo da popravimo neke stvari, da probamo da dopunimo selekciju i nastavimo da radimo. Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona. Kvalifikacije... Daleko znači", rekao je Stanojević i dodao:

"Ovo se ozbiljnim ekipama ne dešava. To je prelomilo utakmicu. Prvo poluvreme je bilo egal. Kontrolisali su igru, ali smo za pet minuta primili tri gola. To je totalno preokrenulo utakmicu. Kasnije smo probali da se vratimo, ali su ritmom, brzinom jednostavno su nas mučili i prelomili utakmicu".

Potrebna su pojačanja crno-belima.

"Za ovaj nivo takmičenja potrebniji su moćniji fizički igrači, brži, nego što imamo. Brzina u igri, odlukama, mnogo je brža sa njihove strane. U tome je razlika između dve ekipe".

Stanojević je probao da trgne igrače na poluvremenu posle tri brzo primljena gola.

"Bio je šok, brzo smo primili tri gola. Rekli smo im da probamo da postignemo gol, ostanemo u igri. Dali su gol, smanjili smo, ali nismo izdržali njihov ritam i brzinu u igri".

Revanš je naredne srede u Beogradu.

"Teško je stići, da izvučemo pouke. Da vidimo šta nosi ovakav nivo takmičenja. Da ne možemo na ovaj način, moramo nešto da promenimo. Pokušavamo da se pojačamo na određenim pozicijama. Moramo da budemo strpljivi, da nastavimo da radimo", zaključio je Stanojević.

Dešavanja pratite OVDE.

Podeli:

Komentari 24

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu