Nova vest
Fudbal 1

23.7.2024.

15:34

Bivši fudbaler Zvezde: "Ne verujem u Partizan, imaju nekih problema"

Marjan Marković, bivši igrač Crvene zvezde, prokomentarisao je duel između Partizana i Dinamo Kijeva.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Marković je, pored crveno-belih, nastupao i za reprezentaciju Srbije, ali i upravo za kijevski klub, koji se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u utorak od 20 časova sastaje sa Partizanom.

Ukrajinski portal "Football24" kontaktirao je Markovića za komentar, a na početku ih je zanimalo za koga će bivši srpski as navijati.

"Navijaću za fudbal, za lepu utakmicu. Mislim da Dinamo ima veće šanse da prođe dalje, izgledaju jače. Partizan sada ima novog trenera. Poslednji mečevi im nisu dobro prošli. Koliko sam video i pročitao tim ima nekih problema", počeo je Marković i nastavio:

"Naravno, saosećaću se malo više sa Dinamom. Bilo mi je sjajno tamo. Na klupi je moj bivši saigrač Oeksandr Šovkovski, dok su u klubu i Sergej Fedorov i Oleg Gusev, kao i moj sunarodnik Berislav Stanojević. Stalno sam u kontaktu sa njim i on mi priča kako Kijev živi u ovim teškim vremenima".

Pokušali su Ukrajinci i da "izvuku" komentar od Markovića vezan za to što su crno-beli nedavno gostovali na turniru u Moskvi, ali avaj.

"Ne pričamo o tome. Glavna tema u našim razgovorima sa prijateljima je fudbal. I mi smo nekada živeli u ratu i znamo kako je to. Ali ne želimo da se vraćamo u ta vremena", jasan je bio 42-godišnji Marković, koji trenutno radi kao trener u rodnom Požarevcu.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu