Nova vest
Fudbal 4

22.7.2024.

18:54

Stanojević otkrio čime bi bio zadovoljan protiv Dinama VIDEO

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za medije uoči meča sa kijevskim Dinamom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Dva tima sastaće se u utorak od 20.00 u poljskom Lublinu, u okviru prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Retkost je dobiti priliku igrati u kvalifikacijama za LŠ. Igramo protiv dobrog i velikog kluba, ali imamo želju da probamo i mi da napravimo nešto, pa sa velikom motivacijom ulazimo u utakmicu", rekao je Stanojević.

Partizan je u petak Superligu otvorio trijumfom nad Napretkom (1:0). Strelac u nadoknadi je bio Mateus Saldanja.

"Ovo je totalno drugačija utakmica od meča sa Napretkom, ne može se porediti. Pričali smo oko nekih stvari, ali smo se više fokusirali na Kijev. Ovo su eliminacione utakmice i važno nam je da ostanemo u igri za revanš u Beogradu".

Skautirao je dobro ekipu Dinama.

"Oni su izuzetno fizički dominantna ekipa, dosta brza i efektna. Dosta su tehnički kvalitetni. Naravno, imaju i mana određenih. Očekuje nas dosta intenzivna utakmica. Moramo obratiti pažnju na to što sa dosta igrača ulaze u protivnički kazneni prostor".

Upitan je i kojim rezultatom bi bio zadovoljan.

"Svaki aktivan rezultat, koji možete u revanšu da poništite je za mene aktivan. Tako da videćemo. Nekad možete imati i loš rezultat, ali da budete svesni da možete da prođete. Sutra je prvo poluvreme, tako se i spremamo".

Gajas Zahid će biti u protokolu, za razliku od Nemanje Nikolića, koji vuče suspenziju od prošle sezone.

"Ne znam za koliko će biti spreman, ali svakako će biti u protokolu. Nikolić ima karton iz prošle sezone", zaključio je Stanojević.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu