Nova vest
Ekipni sportovi 0

14.10.2024.

10:00

Kaubojsi doživeli debakl, Falkonsi dominiraju na jugu VIDEO

Dalas Kaubojsi nastavljaju seriju razočaravajućih rezultata na svom terenu, nakon što su u trećoj uzastopnoj domaćoj utakmici pretrpeli težak poraz. Ovog puta, Detroiti Lavovi su ih potpuno nadigrali sa ubedljivih 47:9.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia


I dok Dalas ne može da pronađe način da iskoristi prednost domaćeg terena, Atlanta Falkonsi su nastavili dominaciju, pobedivši Karolinu Panterse u gostima sa 38:20.

Kauboji, koji sada imaju ukupan skor 3-3, suočavaju se sa posebnim problemom kod kuće, gde su izgubili sve tri utakmice. Međutim, poraz od Detroita ne zabrinjava samo zbog rezultata, već i zbog načina na koji su Lavovi deklasirali domaćina. Već nakon prvog poluvremena, Detroit je imao ogromnu prednost od 27:6, a ni u drugom delu nisu popuštali, osiguravši ubedljivu pobedu.

Džered Gof je predvodio Lavove sa 315 prebačenih jardi, uz impresivan učinak od tri tačdauna bez ijednog intersepšna. Njegovih 18 uspešnih dodavanja od 25 pokušaja bila su ključna, dok je Dejvid Montgomeri dominirao trčanjem sa 80 jardi i dva tačdauna.

Džejmison Vilijams, Sem Laporta i Amon-Ra Sent Braun dodali su po tačdaun, čime su Lavovi učvrstili svoju dominaciju.

S druge strane, Kauboji nisu uspeli da postignu nijedan tačdaun, prvi put posle dve godine na svom terenu. Si Di Lemb bio je jedini svetla tačka u njihovoj igri, uhvativši 89 jardi.

Dok Dalas traži odgovore na svoje probleme, Atlanta Falkonsi iz nedelje u nedelju dokazuju da su ozbiljan kandidat za plej-of.

Njihova najnovija pobeda nad Karolinom, treća uzastopna protiv divizijskih rivala, dodatno je učvrstila njihove pozicije. Prethodno su savladali Nju Orleans Sejntse i Tampa Bej Bakanirse, a sada su Panterse "pregazili" impresivnim trčanjem.

Ukupno 198 jardi i tri tačdauna trčanjem svedoče o dominaciji Falkonsa, pri čemu je Tajler Aldžir istrčao 105 jardi uz tačdaun, a Bidžan Robinson dodao 95 jardi i dva tačdauna.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

3 d

Aktuelno

Pao Reddit

Korisnici popularne platforme Reddit ne mogu da pristupe početnoj stranici sajta.

B92

11:35

39 min

Novo Sport Video Menu