Nova vest
Ekipni sportovi 0

24.9.2024.

9:00

Denijels "ukrao" šou – Komandersi srušili Bengalse VIDEO

Ekipa Vašington Komandersa je savladala Sinsinati Bengalse sa 38:33, u okviru treće runde NFL šampionata.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Uprkos dobroj partiji Džoa Buroa, novajlija kvoterbek Džejden Denijels je "ukrao šou" i odveo svoj tim do druge pobede ove sezone.

Bengalsima definitivno ne ide ove sezone, upisali su i treći uzastopni poraz.

Dobro su otvorili meč, Burou je imao tačdaun dodavanje od 41 jardu za Džamara Čejsa – 7:0. Ipak, u nastavku su Komandersi preuzeli inicijativu i došli do preokreta.

Prvo je Robinson pretvorio trčanje od jednog jarda u poene, a potom je Ostin Ekeler imao probijanje od 24 jarda, koje je krunisao ulaskom u end zonu i novim poenima – 7:14.

Smanjio je zaostatak Evan Mekperson koji je pogodio fild gol, a onda je i kvoterbek Džejden Denijels uspeo da dođe do tačdauna trčanjem i dodatno uveća prednost Komandersa.

Na kraju prvog poluvremena još jednom je precizan iz polja bio Evan Mekperson – 13:21.

Dobro su Komandersi ušli i u drugo poluvreme i već po isteku petog minuta Denijels je pronašao Trentona Skota za novi tačdaun.

Uspeli su na to da odgovore Bengalsi, Burou je kompletirao dodavanje ka Andrei Iosivasu i ostanu u igri – 20:28.

Na otvaranju četvrtog kvartala, pogodio je Ostin Saibert iz polja, ali onda je Burou pronašao Džamara Čejsa još jednom, bilo je to dodavanje od 31 jardu za novi tačdaun. Pokušali su Bengalsi da se približe na fild-gol zaostatka, akcijom pretvaranja za dva poena, ali nisu uspeli.

Definitivno taču na meč je stavio Teri Meklaurin, kada je uhvatio dodavanje Denijelsa od 27 jardi na dva minuta pre kraja i tako odveo svoj tim na dva poseda prednosti – 26:38.

Na 40 sekundi pre isteka vremena, Zek Mos je postigao tačdaun trčanjem i doveo Bengalse na posed zaostatka, ali tada je već bilo kasno – 33:38.

Blistao je Džejden Denijels sa 21 od 23 kompletna dodavanja za ukupno 254 jardi uz dva tačdauna pasom i jedan trčanjem. Dobru partiju je pružio i Teri Meklaurin sa četiri hvatanja za ukupno 100 jardi uz jedan tačdaun.

Kod Bengalsa, Burou je imao 29 od 38 kompletnih dodavanja za 324 jardi uz tri tačdauna.  Pored njega se istakao Džamar Čejs sa šest hvatanja za 118 jardi uz dva tačdauna.

U sledećoj rundi Bengalsi gostuju Pantersima, dok ekipa Vašingtona igra sa Arizona Kardinalsima.

Bafalo Bilsi su deklasirali Džeksonvil Džeguarse i naneli im treći uzastopni poraz – 47:10.

Već posle prvog poluvremena, Bilsi su imali 34:3 i videlo se u kom smeru ide ovaj meč.

Utakmicu je obeležio kvoterbek Bilsa Džoš Alen, koji je pogodio 23 od 30 dodavanja za 263 jardi ukupno uz četiri tačdauna.

Bilsi sada imaju tri pobede iz isto toliko mečeva i u sledećem kolu gostuju Rejvensima u Baltimoru, dok Džeguarsi prvu pobedu traže u Hjustonu protiv Teksansa.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Boks

"Revanš? Ko plati više"

Engleski bokser Danijel Duboa, koji je u subotu pobedio Entonija Džošue i zadržao titulu u teškoj kategoriji, izjavio je da bi voleo revanš protiv Džošue ili Oleksandera Usika.

B92.sport

23:45

2 h

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

18 h

Novo Sport Video Menu