Nova vest
Ekipni sportovi 2

14.8.2024.

20:54

Drama: NFL zvezda odbija da trenira

NFL zvezda Džamar Čejs mogao bi uskoro da napusti Sinsinati Bengalse.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Džamar Čejs i Sinsinati Bengalsi ne mogu da se dogovore oko novog ugovora i jedan od najboljih hvatača lige odbio je da trenira sa ekipom tokom letnjeg kampa.

On je prisutan na treninzima, ali u ulozi posmatrača i sve to zbog novog ugovora koji još uvek nije dogovoren.

Bengalse ove nedelje čekaju zajednički treninzi sa Čikago Bersima (snima se i Hard Knocks serijal), a trener Sinsinatija smatra da se situacija menja iz dana u dan i odbio dalje da komentariše.

Tokom čitavog kampa je Zek Tejlor odbijao da komentariše situaciju sa Džamarom Čejsom, ali je očigledno da stvari nisu idealne i da bi mogli da izgube sjajnog hvatača koji se sa Džoom Buroom (kvoterbek ekipe) sjajno razume.

Presednik Sinsinati Bengalsa Majk Braun je rekao da su se svi tamo "polomili" kako bi obezbedili novi ugovor Čejsu rekavši da je to "drugi najbolji igrač ekipe".

Braun je poručio da ovo nije idealno vreme za pregovore i mediji u SAD podsećaju na momente kada su izgubili Ej Džej Grina 2015. godine koji je tada važio za jednog od najboljih hvatača lige.

Džamar je sa LSU došao u NFL 2021. godine kao 5. pik na draftu i u sezoni iza nas imao 100 hvatanja, 1.216 jardi i 7 tačdauna na 16 utakmica.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

1 h

Novo Sport Video Menu