Nova vest
Borilački sportovi 0

10.8.2024.

21:30

Olimpijska vicešampionka konačno nasmejana: "Tad sam rekla sebi – budi ponosna" VIDEO

Dan posle osvajanja srebra na Olimpijskim igrama u Parizu, Aleksandra Perišić konačno se smejala.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
OKS/Ivica Veselinov

Uplakano lice koje sinoć nije moglo da se pomiri sa porazom u finalu Olimpijskih igara, ove subote u Srpskoj kući u Parizu krasio je osmeh.

Slegle su se emocije, a pa je olimpijska vicešampionka u tekvondu u kategoriji do 67 kilograma počela da biva svesna šta je uradila.

"Stvarno je neverovatan osećaj, nije mi se još sve sleglo, treba mi vremena da sagledam sve. Nisam još svesna veličine medalje. Ponosna sam na sebe i sve ljude koji su mi pomogli da dođem ovde“, rekla nam je Perišić.

Iz Pariza za B92.sport - Dejana Popović


Nakon suza u Velikoj palati, usledilo je veselje u Olimpijskom selu, gde je imala priređen doček od strane drugih srpskih sportista.

"Dali su mi vetar u leđa da nastavim dalje, da guram, da radim da bih došla do neverovatnih rezultata", rekla je Aleksandra, koja je ove subote ima i defile u Parku šampiona.

"Stvarno je nevrovatno. Tad, u tom trenutku sam stvarno osetila kao ‘ti si na Olimpijskim igrama, osvojila si srebro, budi ponosna, nasmej se, uživaj'", ispričala je Aleksandra, koju i u Beogradu čeka doček.

"Ne znam da li će biti suza,  ja sam emotivna, ne mogu da očekujem. Videćemo kako budem u tom trenutku odreagovala",poručila je Perišić.

Ona zajedno sa vaterpolistima u ponedeljak stiže u Beogradu u 12.25.

Izvor: b92.sport

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

"Dva plus dva je jednako šest"

Bliži se rok do kojeg bi TikTok trebalo da bude prodat nekoj američkoj kompaniji, a u suprotnom kompanija će biti zabranjena u Americi.

Forbes

10:00

3 h

Novo Sport Video Menu