Nova vest
Borilački sportovi 2

17.8.2024.

17:35

"Postao je sudija, porota i egzekutor" – UFC šampion mora u zatvor?

Nekadašnji UFC šampion Kejn Velaskez možda će uskoro morati u zatvor.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Da li se sećate nekadašnjeg UFC borca Kejna Velaskeza koji je optužen za pokušaj ubistva nakon što je krenuo da se osveti za dete koje je seksualno napastvovano od strane vaspitača?

On je odlučio da se na sudu pojavi neizjašnjen, dakle ne poriče krivicu, ali je ni ne priznaje.

Njemu preti zatvorska kazna zbog incidenta iz februara 2022. godine kada je nakon automobilske jurnjave pištoljem pucao na čoveka koji je seksualno napastvovao njegovog sina.

Veruje se da Velaskez neće biti ozbiljnije kažnjen iako pucanjem iz vatrenog oružja nije pogodio ciljanu osobu već njegovog oca.

"Okrivljeni je odlučio da postane sudija, porota i egzekutor. Njegova dela su ugrozila nevine osobe koje su mogle da stradaju umesto osobe kojoj su meci bili namenjeni. Ova zemlja ima sjajnu policiju, neka ih pusti da rade svoj posao", rekao je tužilac Džef Rozen.

Očekivalo se da suđenje i završna reč budu zakazani za 9. septembar, ali će ipak datum biti pomeren prema poslednjim informacijama.

Mnogi su stali na stranu Kejna Velaskazea rekavši da bi postupili isto, dok je manji broj ljudi ostalo stava da je slučaj morala da reši policija.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

12 h

Novo Sport Video Menu