Nova vest
Borilački sportovi 0

16.10.2024.

13:22

Srbija počela pripreme za Evropsko prvenstvo

Kik-boks reprezentacija Srbije započela je na Kopaoniku pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo koje se od 1. do 10. novembra održava u glavnom gradu Grčke Atini.

Izvor: Tanjug

Profimedia

Selektor Siniša Vladimirović sa još šestoricom trenera u stručnom štabu radiće na Kopaoniku sa 30 naših takmičara.

"Počeli smo sa treninzima i najvažnije će biti da nas mimoidju povrede kako bismo u ponom kapacitetu mogli da uradimo sve ono što je planirano", počeo je priču Vladimirović.

Istakao je Vladimirović da ekipom vlada umereni optimizam.

"Nedavno vratili iz Helsinkija, gde smo boravili na poziv kik-boks federacije Finske. Naših dvoje takmičara učestvovalo je na jednoj njihovoj veoma kvalitetnoj reviji koja im je poslužila kao kontrolno takmičenje upravo pred šampionat Evrope u Grčkoj", podvukao je Vladimirović.

Dodao je Vladimirović da su Srbiju u Finskoj predstavljali Damir Sejdija i Anđela Mladenović.

"Uopšte nismo imali naivne protivnike. Damir Sejdija je imao borbu protiv aktuelnog prvaka sveta u ful-kontaktu do 63,5 kilograma, koja inače nije njegova kategorija. Odradio je odličan meč, a po mom mišljenju njegov protivnik je imao veliku naklonost sudija i samo to je bio razlog poraza. Uprkos tome, prikazao je dobru formu. Andjela Mladenović je takodje izgubila, ali se u sve tri runde vodila dobra i ravnopravna borba. I ona je ostavila veoma dobar utisak i potrebno će biti samo još neke nijanse da popravi kako bi bila potpuno spremna za prdstojeće prvenstvo Evrope", zaključio je Vladimirović.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu