Nova vest
Borilački sportovi 0

24.9.2024.

23:45

"Revanš? Ko plati više"

Engleski bokser Danijel Duboa, koji je u subotu pobedio Entonija Džošue i zadržao titulu u teškoj kategoriji, izjavio je da bi voleo revanš protiv Džošue ili Oleksandera Usika.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Sebastian Borowski

Duboa je u subotu zadržao titulu u teškoj kategoriji IBF pojasa, tako što je nokautirao Džošuu (33) u petoj rundi na Vembliju, nakon što ga je oborio ukupno četiri puta.

Duboa je spreman da ponudi revanš Džošui, bivšem dvostrukom šampionu sveta.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona



"Voleo bih revanš, sa onim ko mi najviše plati", rekao je 27-godišnji bokser.

"Ako se to desi, onda da, želim da idem tamo. Želim da budem još bolji sledeći put", rekao je bokser.

Posle poraza, Džošua je rekao da je njegova karijera daleko od kraja i da su potencijalni revanš protiv Duboa, kao i još jedan susret protiv Tajsona Fjurija, moguće opcije za buduće borbe.

Tim engleskog boksera saopštio je da se u ugovoru ne pominje revanš meč, ali bi bokseri mogli ponovo da se bore ako se postigne dogovor.

Duboa je pominjao i ukrajinskog boksera Usika, kojeg je u avgustu 2023. pobedio. Iako je uspeo da nokautira Ukrajinca u petoj rundi, udarac koji je zadao Usiku smatran je niskim udarcem. Zbog toga je Usik imao više vremena da se oporavi za eventualni revanš.

U ovoj teškoj kategoriji glavna borba na kraju godine biće između Usika i Fjurija 21. decembra.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

18 h

Novo Sport Video Menu