Nova vest
Auto-moto 0

28.10.2024.

10:05

Sajns: "Zaslužio sam bar još jednu pobedu sa Ferarijem"

Karlos Sajns je na briljantan način došao do druge pobede u sezoni Formule 1.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Tanjug/AP Photo/Moises Castillo

Španski vozač je bio najbolji na trci za Veliku nagradu Meksika, pa je tako posle Melburna slavio i u Meksiko sitiju.

Vozač Ferarija je iza sebe ostavio konkurente, Lando Noris se u finišu trke probio na drugu poziciju, ispred drugog vozača Ferarija, Šarla Leklera.

Posle dvostruke pobede u Ostinu, bilo je to još jedno odlično popodne Ferarrija, a Sajns je posle trke rekao da je srećan što je dobio još jednu priliku da slavi kao član Ferarija, pošto je poznato da odlazi u tim Vilijamsa.


Sajns pobednički nakrivio sombrero, Noris drugi na trci u Meksiku!

"Svi znaju da sam želeo bar još jednu pobedu sa Ferarijem. Imam osećaj da sam to zaslužio. Vozio sam dobro cele godine, držao sam motivaciuju na visokom nivou čak i u teškim okolnostima i želeo sam sve da dam za ovaj tim. Hteo sam tu pobedu, dogodila se danas u Meksiku u prisustvu moje porodice, što je sjajno. To ne znači da neću pokušavati da i dalje pobeđujem!", poručio je Sajns.

On kaže da je celog vikenda imao dobar predosećaj.

"Ovo je najlepši osećaj. Otkako sam došao u Meksiko imao sam osećaj da je pobeda moguća. Znao sam da dolazi mama da me gleda, cela porodica. Rekao sam sebi, 'možda se nešto dobro kuva ovog vikenda, daću sve da dobijem ovu trku'. Sve je bilo jako emotivno. zasuzilo mi je oko kad sam čuo špansku himnu. Ovo je jedan od najboljih momenata u mojoj karijeri", dodao je Sajns.

Motorsport Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu