Nova vest
Auto-moto 0

10.9.2024.

12:44

Njui i zvanično u Aston Martinu

Britanski dizajner i jedan od najboljih ljudi koji je sinonim za uspeh Adrijan Njui i zvanično je prešao u redove Aston Martina.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Ovaj čovek koji je sinonim za uspeh je ovu vest potvrdio još pre nekoliko meseci kada je napustio redove Red Bula, čiji je bio dugogodišnji član. 

Gotovo svi vodeći timovi u Formuli 1 su bili zainteresovani da dovedu Njuija u svoje redove, ali se on na kraju odlučio za Aston Martin, gde će godišnje zarađivati 20 miliona funti. 

Presrećan sam što ću se pridružiti Aston Martinu. Veoma sam inspirisan i impresioniran strašću i posvećenošću koju Lorens ulaže u sve čime se bavi. On je odlučan da stvori najbolji tim na svetu, on je jedini većinski vlasnik koji je aktivno umešan u sport, a njegova posvećenost se vidi po razvoju tehnološkog centra i aerodinamičkog tunela u Silverstonu, koji nisu samo umetničko delo, već stvaraju i neverovatno okruženje za rad. Zajedno sa Hondom i Aramkom imaju sve ono što je potrebno da bi Aston Martin postao šampionski tim i radujem se tome što ću pomoći u dostizanju tog cilja”, istakao je Njui.

Britanac će posao u novoj ekipi započeti od prvog marta naredne godine. 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

"Dva plus dva je jednako šest"

Bliži se rok do kojeg bi TikTok trebalo da bude prodat nekoj američkoj kompaniji, a u suprotnom kompanija će biti zabranjena u Americi.

Forbes

10:00

1 h

Novo Sport Video Menu