Nova vest
Auto-moto 0

7.6.2024.

21:35

Noris najbrži na prvom treningu u Montrealu

Vozač Meklarena Lando Noris bio je najbrži na prvom treningu u Montrealu, uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Kanade.

Izvor: Beta

Profimedia

Noris je u teškim uslovima ostvario rezultat od 1:24,435 minuta na treningu čiji je početak bio odložen zbog jake kiše i vode na stazi.

Drugo mesto zauzeo je Šarl Lekler iz Ferarija sa 0,328 sekundi zaostatka, a treći je bio njegov timski kolega Karlos Sainc sa 0,871 sekundu zaostatka.

Sedmostruki svetski šampion iz Mercedesa Luis Hamilton bio je četvrti sa 1,535 sekundi zaostatka, a iza njega trostruki šampion Maks Verstapen iz Red Bula sa 2,067 sekundi zaostatka.

Zbog oluje u Montrealu organizatori su pre početka treninga morali da evakuišu deo gledalaca, a trening je počeo sa 21 minutom zakašnjenja jer su organizatori morali da osuše stazu.

Kvalifikacije su na programu u subotu od 22 časa, a trka za Veliku nagradu Kanade vozi se u nedelju od 20 časova.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

8 h

Novo Sport Video Menu