Nova vest
Atletika 2

13.6.2024.

14:00

Topić: "Ovo je odskočna daska za još bolje rezultate" VIDEO

I dalje se nisu slegli utisci Angeline Topić posle osvojenog srebra na Evropskom prvenstvu u Rimu.

Srđan Novaković
Starsport

"Treba mi malo vremena da se slegu utisci. Ali ono što mogu sad da kažem jeste da sam prezadovoljna zbog postignutog rezultata, ovo je moj najbolji rezultat do sada i jedna odskočna daska za postizanje još boljih rezultata. Htela bih da se zahvalim celom timu mom treneru, i ocu naravno, fizioterapeutu naravno. Htela bih i da čestitam celom našem timu na rezultatima i nadam se još boljem u narednom periodu". 

Kakve si savete dobila od oca pred finale 

"Pa mislim sve što znam naučila sam od njega, on mi je najveći uzor u sportu. Nešto posebno pred finale je bilo da se ponašam kao inače, da uživam u trenutku i da dam sve od sebe, tako da ništa neobično

Starsport

Ponovo tih dva metra, malo je falilo za sjajnije odličje.

"Ja se nadam za to se spremam, evo već peti, šesti put, sigurna sam da je tu ta visina. Možda te noći nisu bili savršeni uslovi za skakače u vis, na pola takmičenja nas je uhvatila kiša, bilo je malo i vetrovito, ovaj rezultat je više nego sjajan i zoato sam ponosna što sam uspela da ostvarim ovaj rezultat". 

Očekivanja za Parizu

"Isto, da užvam. Mislim da je jedna ogromna stvar otići na Olimpijske igre, jako sam ponosna što mogu da budem uz olimpijce sada u ovom trenutku, tako da sam veoma uzbuđenja zbog toga. Želim da vidim kako sve to izgleda, ako uspem da izborim finale super, ako ne ništa". 

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu