Izvor: Index.hr

Amerikanka koja se na TikToku predstavlja pod imenom Flip Travels, putuje svetom sa suprugom Benom, a nedavno je posetila i Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Srbiju.

Ona je tom prilikom objavila snimak na kojem se vide delovi Sarajeva i otkrila da joj je to omiljeni grad na Balkanu.

"Niko ne obraća dovoljno pažnje na Sarajevo", započela je TikTokerka svoj video.

"Ovo je moj omiljeni grad koji smo posetili na Balkanu, i iskreno, ceo grad je bio veoma pogodan za turiste. Hrana je ukusna, a arhitektura je raznovrsna i jedinstvena. Postoje zabavna mesta za kupovinu i odlična mesta za šetnju u prirodi. Sarajevo zaista ima svega i osećam da se o tome ne priča dovoljno, pa evo moje 'turističke reklame' za Sarajevo", rekla je.

@fliptravels Other great things about Sarajevo: The commitment to religious and ethnic diversity The incredible street art The really cute street cats The affordability Go visit Bosnia ya'll! #sarajevo #bosnia #balkans #easterneurope #wheretogo #travelvlog ♬ original sound - fliptravels

Zahvalili su joj se na lepim rečima

Mnogi su joj se zahvalili na lepim rečima u komentarima i pozvali je da ponovo dođe u Sarajevo. Javili su se i turisti koji su se složili sa njom.

"Istina je, bio sam nekoliko puta i oduševljen sam. Najbolja kafa, veseli ljudi i prelepa priroda...", bio je samo jedan od komentara.

Podeli: