Izvor: B92.net

Poznati tiktoker i proslavljeni travel bloger Uroš Polajžer objavio je snimak iz apartmana u Gizi u kom je odseo pa je pokazao pogled koji se pruža s terase.

Kako se može zaključiti po komentarima ispod snimka, mnogi njegovi pratioci bili su oduševljeni onim što su videli.

Na samom početku snimka pratioci su imali prilike da vide kako s koferima ulazi u zapuštenu zgradu, ali na iznenađenje svih, odmah zatim prikazuje prelep prizor koji ga je dočekao kad je stigao na terasu apartmana.

Video-snimak je oduševio sve, a komentari ne prestaju da stižu.

"Ova zgrada izgleda kao da će se srušiti svakog trenutka, ali pogled je fenomenalan", "Mislim da ne bih imala hrabrosti da iznajmim ovaj apartman, ali vidim da se rizik isplatio", neki su od komentara.

U komentarima su se javili i tiktokeri koji su napisali da se ovakav pogled pruža iz brojnih apartmana u Kairu te da je zaista vredan divljenja.

@your_passage Outside area wasn’t very promising though… more details about the accomodation in the comments 😉 #travel #egypt #gizapyramids ♬ prince vibes - ems

Okarakterisan kao jedna od najstarijih zemalja sveta, Egipat je često na mapi mnogih turista, posebno srpskih, što zbog sve razvijenijih letovališta, što zbog istorijskog i arheološkog potencijala koji zemlja ima.

Najpopularnija letovališta su Hurgada i Šarm el Šeik, ali Egipat ima mnogo toga da ponudi i pored letnjih destinacija.

Turisti koji letuju u Hurgadi se najčešće odlučuju da idu na izlet u Kairo. Tom prilikom posećuju i Egipatski nacionalni muzej i piramide i sfingu u Gizi, a ovaj mladić se odlučio da uživa u Gizi.

Podeli: