Izvor: B92.net

Da li ste se ikada zapitali u kojoj zemlji, prema statistikama, žive najzgodiniji muškarci?

Mapa Evrope prema sajtu Terrible Maps, grafički pokazuje mišljenje stanovnika različitih zemalja i gde po njima žive najlepši muškarci.

Na karti se vidi da dominira žuta boja, tačnije da su zemlje Evrope izglasale Italiju kao zemlju sa najzgodinijim i najatraktivinijim muškarcima na ovom kontinentu.

Italijani su najatraktivniji za Špance, Francuze, Britance, stanovnike skandinavskih zemalja, pa i za ljude iz naše zemlje i zemlje okruženja – Hrvatsku, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Zanimljivo je da Italijani najatraktivnijim smatraju Šveđane, a među atraktivnijima su se na mapi našli i Grci, Brazilci i muškarci iz Španije.

Kako se navodi na sajtu "Worldpopulationreview" pobeda Italijana kao najatraktivnijih nije ništa čudno s'obzirom da je "Italija modna prestonica i podrazumeva da muškarci i žene vode računa o sebi i svom izgledu".

Pored toga, interesantno je i da je prema prošlogodišnjem istraživanju Italija rangirana tek na osmom mestu najatraktivnijih nacija na svetu, dok su na prvom bili Indijci.

Podeli: