Kako je sezona letovanja u punom jeku, na društvenim mrežama neprekidno se raspravlja o tome gde je idealno da turisti iz Srbije otputuju.

Poslednjih dana, dosta se govorilo o letovanju u Albaniji, koju mnogi turisti iz Srbije smtaraju neotkrivenim biserom, sa prelepim plažama, pristupačnim cenama hotela, hrane i ostalih životnih potrepština, dok, drugi komentarišu kako ni za živu glavu ne bi otišli tamo.

Nedavno su za 92putovanje iz popularne turističke agencije izjavili da je zainteresovanost za letovanje u Albaniji među turistima iz Srbije iz godine u godinu raste.

"Interesovanje naših turista za letovanje u Albaniji ove godine je gotovo identično kao i prethodne godine, bez većih promena," rekli su tada za 92putovanja iz Albanije.rs.

Jedna objava sa poznate plaže u Albaniji na društvenoj mreži "X" pokrenula je pravu lavinu negativnih komentara.

"Vidim puno turista", "Ja sam bio, ne izgleda ovako", "Gluposti, bio sam prošle godine i ako Bog da ići ću i ove", "Jeftinija je Albanija od Crne Gore i Grčke, pa i ovako", "Šta drugo očekujete kad idete tamo?", "Pa vi idite opet tamo", samo su neki od brojnih komentara.

Podeli: