Tokom cele sezone srpski turisti aktivni su u grupi Grčka info gde objavljuju različite informacije o letovanju, ali i svoje impresije, sada kada se odmori završavaju, utisak je da je jedno mesto svojilo naše putnike.

Prema objavama ove sezone, a kako je zaključio i jedan od članova, najviše pažnje privuklo je mestašce Nei Pori.

Nalazi se u olimpskoj regiji, u blizini Leptokarije i Palatamona. Ima peščanu široku plažu, trgove i igrališta za decu. Široke ulice razlikuju ga od nekih drugih letovališta i najčešće ga za odmor biraju porodice.

I za one koje žele noćni provod, Nei Pori ima dosta barova i klubova.

A izgleda da su ga srpski turisti vrlo rado birali, jer stiže veliki broj slika i utisaka o ovom mestu. Ispod objave da je Nei Pori pobrao najviše simpatija našli su se i komentari u kojima su putnici naveli svoje razloge. A jedan od razloga su svakako i cene.

"Nei Pori je vrh za porodicu";  "Očigledno je, bar po broju objava, Olimpska regija ovoga leta bila najjeftinija i najposećenija za odmor. Druga mesta, moram priznati, u poređenju sa prošlom godinom, su ove godine znatno bila skuplja";  "Da, baš se često spominje... bili krajem juna , prelepi utisci";  "I jeste najlepše letovalište, široke peskovite plaže, grad uvek nekih zabava..široke ulice nema guranja..pijaca..ma milna", neki su od komentara.

Bilo je i onih koji su se našalili.

"Nikad nisam tamo letovao, a prateći ovosezonske objave, imam utisak kao da sam tri puta bio".

Da li ste posetili Nei Pori i kako vam se čini? Pišite nam utiske u komentarima.

loader

Podeli: