Izvor: B92.net

Kupalište u Baškoj Vodi, poznatom hrvatskom letovalištu, ovih dana je puno. Ni nešto veće cene ove sezone nisu smetale brojnim turstima da baš ovo mesto na Makarskoj rivijeri izaberu za svoj odmor.

Međutim, da li je ovo zaista odmor?

Na prepunim plažama nalazi se bezbroj turista iz celog regiona. Ljudi su jedni do drugih na peškirima i ležaljkama, a mnogi su zgroženi prizorima koji nam dolaze sa ove plaže.

Video-snimci i fotografije sa ovih plaža naišle su na oprečne komentare, a mnogi se pitaju kako bilo ko može da letuje među ovolikom gužvom.

Fotografija plaže u Baškoj Vodi na društvenoj mreži Iks privukla je veliku pažnju, a mnogi se pitaju kako nekome ovo može da bude odmor. Ispod ove fotografije se nižu razni komentari, a ubrzo je stigao i duhoviti odgovor:

"Izvrneš se i gledaš koga ima", napisao je jedan korisnik pomenute društvene mreže.

Ubrzo su pristigli i drugi komentari, uglavnom neprijatno iznenađenih Balkanaca.

"Zamisli još platiš za ovo", "Ovo je patnja koja se plaća", "Za mene je to kazna", "Ma, ovde ti je većina došla da odmara oči i puni baterije za noći", bili su neki od komentara šokiranih tviteraša s naših prostora.

Ipak, ima i onih koji smatraju da ne treba osuđivati i da nemaju svi novac za luksuzne destinacije i privatne plaže, te da im je ovo solidno za odmor.

"Mojoj porodici je ovo bio odmor godinama dok nisu stali na noge. Nosim lepe uspomene sa tih letovanja. Neki to vole dok nemaju za bolje", napisao je jedan tviteraš.

Podeli: