Izvor: index.hr/b92

Tiktokerka iz Francuske koja je dve godine živela u Hrvatskoj objavila je na svom profilu video za sve one koji žele da provedu leto na njihovim ostrvima.

Ona je komentarisala svako mesto koje je posetila ponaosob.

"Ako želite da idete u Hrvatsku na odmor, ali ne možete da odlučite na koje ostrvo da odete, ovaj video je za vas", počela je ona video ovim rečima.

"Ako želite da se zabavljate, Hvar je za vas. Tamo su cene veće, gužva je velika, ali ima i mirnijih delova, poput Starog Grada, ako želite da je izbegnete", objasnila je ona.

@madsabroad These are the best islands to travel to in Croatia. 🏝️ If you’re headed there this summer, enjoy :) Croatia is truly one of the best places I’ve ever traveled to and I’m so lucky to have called it home for 2 years 🫶🇭🇷 #croatia #traveleurope #hvar #travelcroatia #eurosummer #hrvatska ♬ original sound - Mads 🛸 travel in your 20s

Zatim se osvrnula na Vis koji je udaljen tri sata vožnje trajektom od Splita, a tamo je sniman drugi deo filma Mamma Mia. "To je ostrvo koje je tiho i mirno i ima prelepu prirodu", rekla je i dodala: "Moja preporuka je da posetite Komižu".

Pag

"Ovde ima puno mladih koji samo žele da se zabave u Novalji. Ako ste 18-godišnji Nemac, ovo je mesto za vas", našalila se ona.

"Razlikuje se od ostalih dalmatinskih ostrva, vazduh je malo suv. Lično, to nije moje omiljeno ostrvo", rekla je.

Brač 


"Blizu je Splita i ima prekrasnu i poznatu plažu Zlatni rat. Sjajno je mesto ako volite planinarenje", objasnila je i dodala da joj se Bol i Milna jako sviđaju.

"Malo je gužva, ali je tiša od Hvara".

Mljet

Kako kaže, ovo ostrvo joj je jako dugo na listi želja.

"To je divno. To je nacionalni park koji ima jezero usred ostrva i puno prirode", još jednom je naglasila da je oduševljena lepotom ovog ostrva. 

Korčula 

Francuska tiktokerka je rekla je da Korčulu još nije posjetila, ali svi njeni poznanici koji su tamo bili kažu da je prelepa.

"Ostrvo je mirno. Ako idete u Dubrovnik, možete posetiti Mljet i Korčulu jer su na putu do njega"

Podeli: