Izvor: B92

Naravno da kao roditelji najviše uživate u vremenu provedenom sa svojom decom, ali složićete se da porodični odmor često za vas nije odmor u pravom smislu te reči.

Imajući ovo u vidu, agencija Filip Travel je za sve svoje najmlađe putnike, koji borave u Eftalia hotelima u Alanji, organizovala FILIP KIDS klub koji radi tokom cele letnje sezone. Preko dana deca će ovde uživati u posebnom programu aktivnosti, a u večernjim časovima organizuje se i mini disko klub.

Foto: Promo

Pored dobre zabave, velika prednost ove vrste animacije namlađih je ta što animator govori srpski jezik, pa je komunikacija znatno lakša, efikasnija i prilagođena deci sa naših prostora.

FILIP KIDS klub radi šest dana u nedelji i aktivnosti su namenjene deci od 4 do 12 godina.

Foto: Promo

Dok se deca zabavljaju, roditelji mogu da se opuste na plaži, na nekom od bazena namenjenih relaksaciji ili pak u sauni, turskom kupatilu ili na masaži. Za one koji ipak više vole adrenalinski odmor, na raspolaganju je 14 velikih vodenih tobogana i bazeni sa brojnim animacijama i takmičenjima.

Eftalia hoteli se nalaze u okviru kompleksa Eftalia Island, koji je jedinstven po tome što je izgrađen u obliku poluostrva, direktno na plaži u regiji Turkler na 18 km od grada Alanja i 100 km od aerodroma u Antaliji. To je jedan od najvećih Aqua parkova na turskoj obali.

Foto: Promo

Svi sadržaji su lako dostupni gostima jer su hoteli iz lanca Eftalia direktno, podzemnim prolazima, povezani sa plažom i sadržajima Eftalia Island-a.

Posebnu pogodnost za sve one koji planiraju porodično letovanje čini mogućnost smeštaja dvoje dece do 15 godina GRATIS u svim hotelima Eftalia Island.

Foto: Promo

Sezona 2019 na Eftalia Islandu nudi još više atrakcija i prošireni asortiman usluga kako za male tako i velike goste, čineći ovaj kompleks pogodnim mestom za nezaboravan odmor.

Eftalia hoteli nude all inclusive uslugu i svi imaju kategorizaciju 5*. Možete ih pronaći u ekskluzivnoj ponudi Filip Travela, a za detalje se možete informisati na sajtu ww.filiptravel.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.