Sa terena 50: Magija Pariza ili Ronaldove suze?

Izvor: B92

Petak, 08.07.2016.

11:58

Sa terena 50: Magija Pariza ili Ronaldove suze?
Trideset dana, pedeset mečeva, dva preostala tima. Portugal i Francuska odlučiće o novom prvaku Evrope.

Tako se namestilo da jubilarno izdanje emisije Sa terena bude posvećenom jednom od tri najveća meča u svetu fudbala – finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Kristijano Ronaldo i drugovi su svoje mesto u okršaju za pehar stekli pobedom nad Velsom (2:0), prvom u regularnom toku susreta, ali verovatno ne bi imali ništa protiv da osvoje trofej čak i bez datog gola, na penale.

S druge strane, "Galski petlovi" su sledili istoriju i tradiciju. Domaćin je dva od svoja tri velika pehara osvojio upravo među svojim sunarodnicima, u glavnom gradu svoje zemlje, a to se poslednji pui dogodilo 1998. godine na Mundijalu.

O svemu onome što smo gledali u polufinalima, kao i onome što nas čeka u velikom finalu – za vas su govorili novinar portala B92 Sport i urednik sportskog sektora naše kuće Miloš Šaranović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: