Bez faula 09: Dragan Jović

Izvor: B92

Sreda, 04.08.2021.

11:06

Bez faula 09: Dragan Jović
Gost nove, devete epizode podkasta "Bez faula" je tekvondo trener Dragan Jović Gale. Gale je najzaslužniji čovek za, za sada, jedino zlato Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju, koje je osvojila njegova učenica Milica Mandić. On je bukvalno "stvorio" četiri olimpijske medalje za Srbiju na olimpijskim igrama, jer pre Mandićeve i Tijane Bogdanović naša zemlja nije postojala na tekvondo mapi sveta. Jović je sa Milošem Šaranovićem pričao o putu Mandićeve do zlata u Tokiju, kako pronalazi talentovanu decu, šta je potrebno da Srbija stvori uspešne olimpijce i u drugim boričlačkim sportovima, kao i očekivanjima od Olimpijskih igara u Parizu 2024.

Pratite Bez faula:

Sve epizode: https://www.b92.net/podcast/bez-faula/
RSS - https://www.b92.net/podcast/bez-faula/feed/
Apple Podcasts - https://podcasts.apple.com/rs/podcast/bez-faula/id1559445452
Google Podcasts - https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly93d3cuYjkyLm5ldC9wb2RjYXN0L2Jlei1mYXVsYS9mZWVk

Miloš Šaranović

https://twitter.com/milossaranovic

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: