Život

Sreda, 31.03.2010.

13:41

Mladić sebi odsekao penis

Neimenovani momak iz Indonezije odlučio je da sebi prekrati muke zbog slomljenog srca.

Izvor: B92

Default images

Jedan mladić iz Indonezije odsekao je sebi penis i bacio ga u bunar nakon što je njegova devojka odlučila da se uda za drugog.

Devetnaestogodišnjak iz okruga Čilačap u provinciji Centralna Java dovezen je u bolnicu u kritičnom stanju usled gubitka krvi, ali lekari su uspeli da mu spasu život, izveštava dnevni list „Džakarta gloub“.

„Bilo je veoma kritično”, izjavio je direktor bolnice Sugen Budi Susanto „Gloubu“. „Odsecanje penisa može da bude fatalno”.

Susanto je kazao da mladić, identifikovan samo kao AMD, i dalje odbija da govori o nesreći, ali jedan izvor je potvrdio „Gloubu“ da je sebi odsekao penis nakon što je saznao da njegova devojka namerava da se uda za drugog.

„Odsečeni penis nije pronađen”, potvrdio je isti izvor. „On ga je navodno bacio u bunar sa namerom da izvrši samoubistvo jer je mislio da niko neće moći da mu spase život”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: