Život

Ponedeljak, 15.01.2024.

11:11

Bora Đorđević: "Patim od raznih boleština"

Bora Đorđević (71), frontmen grupe "Riblja čorba", nedavno je podelio intimne detalje o svom životu i osećanjima. Otkrio je svoje stavove o starosti, bolestima, ljubavi prema supruzi Dubravki i nedaćama kroz koje trenutno prolazi.

Izvor: B92, Blic

Bora Đorđević:
Photo: Bus Plus Production/ATAImages

U emisiji kod Mire Adanje Polak, Bora Čorba otvara srce i govori o izazovima koje nosi sa sobom starost i bolesti. Njegova iskrenost ukazuje na to da se suočava s teškoćama, ali hrabro nastavlja dalje.

Kroz stihove nove pesme izražava svoj odnos prema okolini, naglašavajući potrebu za emotivnom distancom. Možda je to posledica životnih iskustava ili trenutnog emotivnog stanja, ali je to njegova retrospektiva.

"Da čujete moju novu pesmu... Zaista ne volim to što starim, postajem matora lenština, ne živim, samo životarim i patim od raznih boleština. Ovde se osećam ko i svi stranci, dok zadnje dane odrađujem, sve ljude držim na distanci i samom sebi dosađujem", rekao je Bora u svom stilu.

Bora Čorba govori o prošlim vremenima, ističući kako mu se čini da je mladost bila lepša. Ipak, on nalazi radost i lepotu u sadašnjem stadijumu svog života, uživajući u starosti.

"Uvek mi ono što je nekad bilo izgleda lepše... Ja, međutim, imam i lepu starost, uživam ovde", dodaje Bora.

Pored izazova koje donosi starost, Bora se osvrće na svoju ljubav prema supruzi Dubravki. Seća se trenutka kada je shvatio da je ona ta prava i kako su njih dvoje pronašli ljubav.

"Kad sam video Dubravku, znao sam da je to to", zaključio je vremešni roker.

Podsetimo, koncert benda “Riblja čorba” koji je trebalo da se održi 30. decembra od 20 časova na Trgu kralja Milana u Nišu otkazan je zbog lošeg zdravstvenog stanja frontmena benda Borisava Đorđevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: