Život

Utorak, 31.10.2023.

14:51

Klupko se odmotava: Metju Peri imao dva neobična zahteva dva sata pre smrti

Zvezda planetarno popularne serije "Prijatelji" Metju Peri pronađen je pre dva dana u beživotnom stanju u đakuziju svog doma u Los Anđelesu, a sada su o njegovoj smrti isplivali novi detalji.

Izvor: B92, TMZ

Klupko se odmotava: Metju Peri imao dva neobična zahteva dva sata pre smrti
Foto: Profimedia

Kako prenosi TMZ, Peri je pre smrti imao dva neobična zahteva, koje je uputio svom pomoćniku samo nekoliko sati pre smrti.

Glumac je navodno od svojih pomoćnika tražio novi Ajfon i dioptrijske naočare. Samo dva sata kasnije, kada se vraćao iz kupovine, pomoćnik je Perija pronašao mrtvog u đakuziju.

Pročitajte i: Oglasili se glumci serije "Prijatelji" nakon smrti Čendlera: Mi smo porodica, šokirani smo

Strani medij navodni da je pomoćnih prvo kontaktirao njegovu majku, zatim brata, a potom i ženu koja nije bila u rodbinskoj vezu sa glumcem.

Podsetimo, automobil Hitne pomoći upućen je u dom glumca u 16.07 časova, ali nakon pokušaja da ga ožive, doktori su konstatovali smrt.

Pročitajte i: Ko će naslediti ogromno bogatstvo? Metju Peri po epizodi "Prijatelja" uzimao milion dolara

Još uvek se ne zna tačan razlog smrti, mada se ne sumnja na konzumiranje nedozvoljenih opojnih droga ili na krivično delo. Rezultat toksikološkog nalaza biće poznat za nekoliko nedelja.

Pročitajte i: Oglasila se bivša verenica Metjua Perija: "Uzrokovao je bol koju nikada nisam poznavala..." FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: