Život

Nedelja, 29.10.2023.

12:15

Nateraće vam suze na oči: Razlog zbog kog Metju Peri nikada nije odgledao "Prijatelje"

Metju Peri se proslavio ulogom Čendlera Binga u popularnoj seriji Prijatelji, međutim uporno je odbijao da odgleda taj sitkom.

Izvor: B92

Nateraće vam suze na oči: Razlog zbog kog Metju Peri nikada nije odgledao
Foto: Tanjug/AP Photo/Tina Fineberg, file

Metju Peri je preminuo u 55. godini, a osim po ulozi Čendlera, fanovi će ga pamtiti po osmehu, ali i nesrećnom životu prepunom borbi.

Poznato je da se Peri godinama borio sa zavisnostima od alkohola i droge, a nakon što je objavio memoare, otkrio je i da je na rehabilitaciji bio čak 15 puta. On je tokom snimanja "Prijatelja" već odavno imao problem sa zavisnošću, a taman kada je serija bila na svom vrhuncu, i Perijeva zavisnost je dostigla maksimum.

Nakon objave memoara, otkrio je i zbog čega nikada nije želeo da pogleda "Prijatelj".

"Znam tačno u koje vreme sam konzumirao alkohol, u kojem opijate, u koje kokain. Ne želim to da gledam jer je to ono što vidim. U jednom trenu sam bio toliko loše da sam se tresao pa sam morao da oslonim ruku na sto da to ne bi uhvatila kamera", istakao je Metju.

I Lisa Kudrou je priznala kako tokom snimanja nije bilo zabavno onda kada se Metju nije osećao dobro, ali je to bilo njegova borba i morao je sam da pronađe rešenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: