Život

Utorak, 10.10.2023.

11:46

Luka sa Zlatibora dobija bračne ponude: "Telefon mi je blokirao"; Stigao je i poseban predlog VIDEO

Luka Crepuljarević je mladić koji studira, ali istovremeno živi na selu i obavlja sve oko svog imanja.

Izvor: B92, Prva

Luka sa Zlatibora dobija bračne ponude:
Foto: Printscreen/TV Prva

Luka je nedavno bio gost u emisiji "Jutro", gde je govorio o svom načinu života, kao i o tome kako usklađuje obaveze, a nakon tog gostovanja, njegova popularnost je drastično skočila.

On je dobijao pozive brojnih poznatih ličnosti, mnogi se dive njegovom vedrom duhu, zdravom načinu života, a stizale su mu i bračne ponude.

Luka je sada ponovo bio gost jutarnjeg programa na TV Prva, ali je ovog puta govorio o tome šta mu je emisija donela, kao i kako se nosi sa slavom.

"Jako sam iznenađen. Ja sam i pre bio medijski propraćen, ali nisam znao da će biti ovakav efekat. Zvali su me i pevači i glumci, svi su me primetili i jako mi je drago zbog toga jer su razumeli moju priču. Preneli smo pravu poruku", započeo je Luka.

On je dobio i brojne bračne ponude i time demantovao navode kako nijedna devojka ne želi da se uda za momka koji živi na selu.

"Dosta je to do samog čoveka. Ako uspemo da se prilagodimo jedno drugom, uspećemo. Meni je bio cilj da promovišem zdrav način života i razmišljanje koje je, čini mi se, malo se otrglo kontroli", istakao je Luka.

Na pitanje voditeljke koliko mu je bračnih ponuda stiglo, naveo je da mu je u jednom trenutku "blokirao telefon", od poruka.

Takođe, dobio je predlog da na 24 sata zamene "živote" Filip Marinkov Filari, sa kojim je prvobitno gostovao na TV Prva, na šta je on potvrdno odgovorio.

Opširnije pogledajte u video-prilogu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: