Život

Utorak, 03.10.2023.

20:36

Zarađivala milione na OnlyFansu, sada jedva sastavlja kraj s krajem: Veza s reperom je uništila FOTO

Angela Rene Vajt, poznatija kao Blek Čajna, upala je u finansijske probleme tokom borbe sa reperom Tajgom za starateljstvom nad njihovim desetogodišnjim sinom Kingom.

Izvor: B92

Zarađivala milione na OnlyFansu, sada jedva sastavlja kraj s krajem: Veza s reperom je uništila FOTO
Foto: Profimedia

Naime, TMZ došao je u posed dokumenata u kojima se vidi da Blek Čajna ima finansijskih problema dok se bori sa reperom na sudu. Takođe se iz istih dokumenata može zaključiti da Čajna moli repera za finansijsku pomoć.

Kako bi malo "stala na noge", Blek Čajna navodno prodaje gaderobu i svoje skupocene torbe i štikle porodici, ali i preko interneta. Zaradu od 179 hijada dolara iskorišćena je za nadoknadu pada poslovne prodaje.

Naravno, Čajna smatra da je ovo rešenje privremeno, jer uskoro više neće imati stvari za prodaju.

Vajtova, koja se povukla sa platforme OnlyFans traži da joj Tajga plati 125 hiljada dolara za pokrivanje sudskih troškova.

Nekadašnja striptizeta takođe ima ćerku sa rijaliti zvezdom Robom Kardašijanom, a trenutno je u vezi sa tekstopiscem i reperom Derikom Milanom.

Ona se ove godine vratila prirodnom izgledu, budući da je nakon smanjena zadnjice izvadila i filere iz lica.

Navodno je, dok je objavljivala škakljive fotografije na OnlyFans-u, zaradila 240 miliona dolara u 2021. godini.
Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: