Život

Ponedeljak, 02.10.2023.

17:04

Idris Elba priznao da ima problem: "Više od godinu dana idem na terapiju"

Britanski glumac Idris Elba priznao je da odlazi na terapije već godinu dana.

Izvor: Jutarnji.hr

Idris Elba priznao da ima problem:
Foto: EPA/ VICKIE FLORES

Pitate se zašto je Elba krenuo na terapije? Zato što je "potpuni radoholičar”. Otkrio je kako ne želi da smanji rad, ali primećuje nezdrave navike koje bi voleo da promeni.

Zvezda serije "Luther” objasnio je kako mu je više relaksirajuće da radi 10 dana bez prestanka na napornom filmskom setu nego da sedi na kauču sa svojom porodicom.

Elba veruje da se problem pogoršao jer filmska industrija "masovno nagrađuje” osobe koje su radoholičari. O svemu tome ovaj glumac, koji je uz to nagrađivani režiser, reper, di-džej, producent i preduzetnik, govorio je u podkastu Changes.

"Idem na terapije, puno razmišljam o promeni. Nije to zato što ne volim sebe ili slično, to je samo zato što imam nezdrave navike. A ja radim u industriji u kojoj se te nezdrave navike nagrađuju”, iskren je Elba.

"Ništa što je ekstremno nije dobro. Sve treba balansirati”, poručuje, ali na pitanje bi li radio manje, odgovara negativno.

"Stvar je u tome da me rad opušta. Moj studio je moj dom, volim biti tamo.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: