Život

Petak, 29.09.2023.

15:32

Misteriozni nestanak putnika na kruzeru: Nova saznanja potpuno preokrenula potragu

Kevin Mekgrat, koji je misteriozno nestao tokom krstarenja od Floride ka Bahamima, bio je u to vreme na uslovnoj slobodi, što daje potpuno novu sliku slučaju.

Izvor: TMZ

Misteriozni nestanak putnika na kruzeru: Nova saznanja potpuno preokrenula potragu
Foto: Ilustracija, Shutterstock/Romolo Tavani

Mekgratovi pravni problemi mogli bi da pruže još jedan trag u njegovom nestanku koji se desio tokom vikenda, što je dovelo do potrage obalske straže koja je od tada obustavljena, a nije ga pronašla.

Prema pravnim dokumentima do kojih je došao TMZ, Mekgrat se izjasnio da je kriv za težak napad u Tenesiju u septembru 2022. Njegova supruga je rekla da je pretio da će ubiti nju i njihovu decu, i na kraju je osuđen na šest godina uslovne kazne pod nadzorom.

Doktori kažu da je Mekgrat dobio dozvolu da se preseli iz Tenesija na Floridu, gde je živeo sa roditeljima, a krstarenje tokom kojeg je nestao bilo je proslava 60. rođendana njegovog oca.

Ali službenici koji su mu odredili uslovnu kaznu kažu da on nikada nije dobio dozvolu da krene na krstarenje, a čini se da su njegovi advokati saznali da je bio na brodu tek kada su mediji objavili da je nestao.

Štaviše, navodi se da je on kršio uslovnu kaznu time što nije održavao komunikaciju sa svojim advokatima. Svi pokušaji da se s njim stupi u kontakt bili su neuspešni od krstarenja, a njegovo boravište ostaje nepoznato.

Tužilaštvo takođe kaže da je Mekgrat platio 241,20 dolara naknade za uslovnu kaznu i da nije izvršio nikakve uplate za sudske takse.

Mekgrat je nestao dok je krstario od Floride ka Bahamima. Očigledno je poslednji put viđen u noći 3. septembra i njegova hotelska kartica je korišćena za ulazak u sobu u 3.30 ujutro sledećeg dana. Njegova porodica je planirala da se nađu za doručak, ali on se nije pojavio i prijavljen je nestanak kada su svi izašli sa broda.

Policajci kažu da je karnevalsko osoblje i obezbeđenje pretražilo brod. Policija kaže da nema dokaza da je pobegao i da nije bilo ni traga da je bio na brodu.

Američka obalska straža poslala je helikoptere da traže Mekgrata, ali nije našla trag i obustavila je potragu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: