Život

Petak, 29.09.2023.

15:04

Zanosnim oblinama očarala milione: Zbog zgodne policajke više niko ne gleda fudbal VIDEO

Navijači kolumbijskog kluba Amerika De Kali u poslednje vreme imaju previše poteškoća, budući da sve više gledaju van terena, nego u tok utakmice.

Izvor: B92

Default images

Naime, atraktivna policajka Aleksa Narvaez, koja je zadužena za red i mir na utakmicama, svojim izgledom skreće pažnju navijačima, koji ne mogu da ostanu imuni na njene obline.

Policajka skreće pažnju muškog dela na stadionu uskom uniformom koja savršeno ističe njene obline.
Aleksa je zahvaljujući svom izgledu postala popularna širom države, a u prilog tome govori podatak da je na Instagramu prati 1,7 miliona ljudi. Najpopularnija kolumbijska policajka na svojim mrežama redovno kači slike, kako sa utakmica, tako i iz privatnog života.

U nastavku teksta pogledajte samo jednu od njenih objava, pa sami zaključite da li navijači s pravom sve manje obraćaju pažnju na tok igre na utamicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: