Život

Četvrtak, 28.09.2023.

11:54

Bivši fudbaler doživeo povredu tokom seksa: "Malo sam se zabavljao"

Zanimljive doskočice i priče bivšeg fudbalera oduševljavaju gotovo sve.

Izvor: Jutarnji.hr

Bivši fudbaler doživeo povredu tokom seksa:
Foto: EPA/FABIO MUZZI

Računajući angažman u omladinskom sastavu, Majka Ričards proveo je 13 godina u dresu Mančester Sitija. Preostale četiri sezone karijere odigrao je u Aston Vili, ali tangažman u Mančester Sitiju pamti po najlepšim danima. Sa ovim klubom osvojio je dva trofeja Premijer lige, i jedno odličje FA Kupa i Liga Kupa.

Ričards je danas već ustaljeni komentator Sky Sportsa i BBC-a, pri čemu se druži s engleskih legendama Tijerijem Anrijem i Džejmijem Karagerom dok publiiku najviše privlači "biserima" i urnebesnim šalama.

Jednu takvu anegdotu otkrio je u nedavnoj emisiji. Majka je ispričao kako mu se jednom prilikom dogodila povreda tokom seksualnog odnosa.

"Ne znam smem li ovo javno da kažem, ali... Dobro, neću ulaziti u detalje. Jednom sam se povredio tokom seksa. Malo sam se zabavljao i dok sam to radio, pao sam sa kreveta. Istegao sam nogu i povredio prepone", prisetio se bivši fudbaler.

Naravno, bilo mu je neprijatno da otkrije saigračima zašto oseća bolove, pa se na treningu setio zanimljive akcije.

"Pojavio sam se na treningu, ali jednostavno je došao trenutak kada više nisam mogao da trpim bolove. Odglumio sam povredu tokom treninga", ispričao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: