Život

Utorak, 26.09.2023.

15:57

Brus Vilis snimljen prvi put posle potresnog intervjua supruge Eme FOTO

Slavni glumac Brus Vilis pojavio se prvi put u javnosti nakon što je njegova supruga Ema Heming Vilis gostovala juče u emisiji "Today" i bila na ivici suza.

Izvor: Daily Mail

Brus Vilis snimljen prvi put posle potresnog intervjua supruge Eme FOTO
Foto: Profimedia

Holivudska legenda Vilis bori se sa frontotemporalnom demencijom. Fanovi su veoma zainteresovani za njegovo stanje i da vide kako sada izgleda. Njihova namera je najbolja mada ima i onih koji se rukovode pukom radoznalošću. Intervju sa Emom bio je izuzetno praćen, a oglasile su se i glumčeve ćerke iz njegovog braka sa Demi Mur.
Foto: Profimedia
Legendarni Brus Vilis viđen je u Los Anđelesu, fotografisan je na mestu suvozača dok je automobilom upravljao drugi muškarac. Slavnog glumca podržavaju milioni obožavalaca, a svaki novi detalj pomno se prati. "Zaista ne mogu da budem ponosnija na Emu Heming Vilis što je iskoračila u javnost (iako je to zastrašujuće!!!) da podeli priču o našoj porodici kako bismo podigli svest o frontotemporalnoj demenciji. Ema, ti si šampionka u ovome i inspirišeš me svakog dana svojom hrabrošću i dubokom ljubavlju. Tvoja hrabrost pokreće planine", oglasila se ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur Skaut Vilis, a njena sestra Talula je dodala: "Tako sam ponosna na svoju porodicu" .

Brus Vilis sa bivšom suprugom Demi Mur ima i ćerku Rumer, dok je sa Emom dobio Mejbel i Evelin. Veoma su udruženi u njegovoj borbi sa bolešću, kao istinski primer porodične solidarnosti.

Saopšteno je ranije ove godine da se čuveni glumac bori sa demencijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: