Život

Utorak, 26.09.2023.

15:29

Bivša devojka Kanjea Vesta priznala: "U toj vezi uopšte nije bilo seksa"

Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Cenzori već nedeljama pune novinske stupce svojim nedoličnim ponašanjem u javnosti, a sa druge strane njegova bivše devojka Džulija Foks otkriva da u vezi sa poznatim reperom nije bilo intimnih odnosa.

Izvor: B92

Bivša devojka Kanjea Vesta priznala:
Foto: Shutterstock/lev radin

Italijansko-američka glumica i manekenka (33) napisala je memoare, koje bi uskoro trebalo da objavi, a u knjizi je mnogo pisala o seksualnim odnosima sa bivšim parnerima, ali je izuzela Vesta.

Kada su je pitali zbog čega nije pisala o intimi sa reperom, Džulija je kratko i jasno odgovorila:

"Zato što ga nije bilo. Nije se radilo o tome“, odgovorila je ona.

Inače, kontroverzni reper i Foksova prvi put su viđeni zajedno mesecima nakon što je stavio tačku na brak sa poznatom starletom Kim Kardašijan, a punili su štampu usklađenim modnim kombinacijama.

Ranije su Foksova i još jedna bivša Kanjeova devojka, Amber Rouz, javno progovorile o vezi sa reperom u Džulijinom potkastu "Zabranjeno voće“. Razgovarale su o svojim "Pepeljuga trenucima" kada su bile sa Kanjeom i kada su, kako kažu, bile "bačene ajkulama".

Obe su tvrdile da Kanje ima potrebu da obasipa ljubavlju svoje partnerke, kako bi imao uticaj na njih.

Vest i Džulija su bili zajedno šest nedelja 2022. godine, dok su Amber i Kanje imali dvogodišnju romansu od 2008. do 2010. godine.

Jedno je sigurno, što su dame i potvrdile, nakon veze sa reperom koji iz dana u dan šokira javnost ponašanjem u javnosti, obe su postale planetarno prepoznatljive.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: