Život

Ponedeljak, 25.09.2023.

17:35

Bivša rvačica dobila otkaz zbog škakljivih slika: Sada zarađuje nikad bolje od OnlyFansa VIDEO

Mendi Rouz, bivša superzvezda svetske rvačke organizacije WWE (World Wrestling Entertainment), koja se bavi promovisanjem profesionalnog rvačkog sardžaja, dobila je otkaz nakon što su isplivale njene škakljive fotografije.

Izvor: B92

Default images

Ona se za TMZ zahvalila svima koji podržavaju njenu karijeru na OnlyFansu.

Njeno pravo ime je Amanda Sakromano, proslavila se 2022. godine kada su procurile njene provokativne fotografije, kada je i prestala da se bavi rvanjem profesionalno.

Međutim, ovaj skandal nije sprečio Rouz da se eksponira. Naprotiv, dao joj je vetar u leđa da nastavi da objavljuje eksplicitni sadržaj na OnlyFansu.
Bivša rvačica progovorila je za TMZ o svojoj trenutnoj karijeri i otkrila da ne može da bude zadovoljnija.

"To je neverovatno. Finansijski mi ide veoma dobro. I iskreno, lično i psihički takođe, što je meni divno. Imam mnogo više vremena za svoju porodicu i za druge stvari", rekla je ona za TMZ.

Amanda je zahvalna na prilici koju joj je pružio WWA, ali je i te kako zadovoljna svojom trenutnom zaradom na OnlyFansu

"Moram priznati da mi se život promenio. Zaista sam blagoslovena. Imam mnogo finansijske slobode što je neverovatno. Zato sam tako zahvalan što mogu da pomognem svojoj porodici u poslu koji su započeli i da nastavim sa svojom budućnošću", istakla je ona i dodala.

"Dakle, prilično je unosno, neću da lažem“, zaključila je za OnlyFans.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: